Τρόποι Πληρωμής

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.creambear.gr συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.(24%).
Το κατάστημα μας, διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Oι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Οι τρόποι πληρωμής που γίνονται δεκτοί από το κατάστημα είναι οι παρακάτω:
1)    ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Με τον τρόπο αυτό αποστέλλεται στο χώρο σας με courier το πακέτο με τα προϊόντα που επιθυμείτε και η παραγγελία σας εξοφλείται κατά την παραλαβή του.
2)    ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή μέσω web banking.
3) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Cardlink.
3)    ΜΕΣΩ PAYPAL

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν απευθείας μέσω ενός λογαριασμού PayPal, χωρίς επιπλέον χρέωση. Αν επιλεγεί αυτός ο τρόπος πληρωμής στο Ταμείο, το Ccreambear.gr προωθεί τη σύνδεση των πελατών προς το Paypal.com για την πληρωμή και επιστρέφει μετά πίσω στο creambear.gr για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Το Paypal είναι από τα πιο διαδεδομένα και αξιόπιστα μέσα διαδικτυακών συναλλαγών στον κόσμο, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών της είναι από τα πιο ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα παγκοσμίως.